ePub Impiana Misteri Terbongkar (Impiana, #3) ePub

by Ain Maisarah

Bekas pelajar – pelajar Sekolah Sri Bangsar berkumpul kembali! Kali ini, kesemuanya sudah meningkat usia 28 tahun. Ada yang sudah berumah tangga seperti Farah dan Fahrin. Ada yang masih tercari-cari matlamat hidup seperti kebanyakan ahli The Wannababes yang lain. Semua menumpang gembira dengan kebahagiaan Fasharina binti Tan Sri Hisham yang mahu mengikat tali perkahwinan dengan Amir. Oleh itu, rancangan dan persiapan mula rancak dibuat.

Namun, tiada sesiapa menyangka pada saat akhir bahagia, Syarikat Impiana Sdn. Bhd. menjelma kembali! Kali ini, syarikat itu kekal bergerak walaupun berada di bawah pengawasan ketat pihak polis. Masih dengan misi dan mottonya yang sama iaitu mahu merealisasikan impian kliennya dalam masa tiga bulan walau dengan apa-apa pun cara. Semua bagaikan terlupa ada lagi tiga orang bekas pelajar Sri Bangsar yang belum bebas daripada cengkaman iaitu:

Nana Ilyana binti YusmanMohd

Faezal bin Rahiman

Fasharina binti Tan Sri Hisham

Ketiga-tiganya masih diburu, dikejar dan direncanakan untuk menerima pembalasan. Dapatkah mereka melepaskan diri dan mampukah mereka menumpaskan organisasi yang sebesar Syarikat Impiana?

eBook tags: impiana, misteri, terbongkar, (impiana,, #3), epub, download, epub, ain maisarah

Download Impiana Misteri Terbongkar (Impiana, #3) (ePub)

ePub Impiana Misteri Terbongkar (Impiana, #3)
DownloadePub (5.5Mb)

File info

ISBN
Book Title
Book Author
PublisherPTS One Sdn Bhd
Release date 02.11.2010
Pages count384
eBook formatPaperback, (torrent)En
File size5.5 Mb
Book rating4.48 (125 votes)
 rate rate rate rate rate